نشاطات

ayoub Lys på scenen i palæstina

Skriv d samir ayoub
Lys på scenen i palæstina
I palæstina, de arabiske. Jeg err h. Lila pålæggelse
Med en katastrofe for den, der venter på spil. Tillid i det besatte palæstina, sammen med en gruppe sind juhayfah, hvad der blev af generationer af oslo i dag kom, var der en strøm af ødelægger virkelig en tilstoppet. Tilplantet med raya den ulawa w. Mineret, at generationer af de forældede, tin hryn uden et a. Du udviklede de følelser som y. For at beskytte deres voldtægtsmand. Når ala hu er c lisuhum i småstykker et pikhoved kaldet, hvem er din far. Han så dig thu er nøgen fra perspektiver og hensigter, eller fra den nationale mål, eller fair betyder.
Men, jeg har en ret, eller dahlan jeg skiftede du rajoub, c skaber du sælger du behøver ikke at. Eller er du fortabt, fordi en kraftig vækst, af trods du solgte eller åh du moa eller awaha moa, af trods jer alle slået et krybdyr, hvorfra u imponeret, og zoom lejesoldat jakke et mirakel, og surmuler. Passivitet, på trods af støv. Alt du behøver. En opfattelse, at det var dig eller du til mig, selvom du har været til bunds i nogle af de stjerner. Du gik fra at din q, i den tid, den falder. Den mistænkte, og kæmper for holdninger og gevinster, og sameksistens med de tæsk, væk fra titler på deres organisation, fraktioner og du tænker over det, og væk den mest dumdristige overskrifter. Palæstinensiske nationale interesse… selv på den tid af john. Og skør. Du politisk, det bliver er en geografi og historie og h ulumiⁿ og nidal, jill er fødsel var en generation, arabiske i palæstina og andre steder, bevæger sig ben har fikset. Er du en kvinde at være du er ved at redigere. Med magt, at være færdige. Blodet og sjæl.
Sherif pitten giver hver af jer til jeres synd m ” rj, i palæstina, på trods af alle jeg yabbi og gode bøger, en oversvømmelse af lamper kamp wa li kugler du og rense dig. Elsker dig, nabo, umsiku ænder er begyndelser. Sælger du g, anvendelse, nat. En dag med håb. Og humpe med kravene i ham og alle hans, til gratis alt det kan blive redigeret af kraft af virkningen af hende.
Ambitionen om disse gratis, tillykke mange gange af de store. En lille smule af ham. Nu er det nok, lad os gøre din glæde en bredere og dybere. Det er ikke dig. Lad os ved dem, optog følge korteger af martyrer, fanger og tilbageholdte og aktivister. Hvad issa awwam, mohamed jamjoum og atta-+v ” hijazi, og hylende morsom saadi instrueret qassam-religion, men ikke i navnet på en planet i relation til at fortsætte, selv den dag i dag, for at være med magt, befrielsen af hver pille støv i palæstina .
Vi palæstinenserne er større og flottere end smarte de mislykkede du lugter af forræderi eller kompromitterende, passivitet eller hemmelige aftaler, eller stilhed, end at gå hurtigere, opfordrede dem til at ydmygelse frivilligt eller tvang, en levende eller fristelser illusion driller. Og kønnere end dig ūaswisu til dem af deres dæmoner og sammen med dem. Palæstina, jeg så en anden. Fordi hun har, hvad jeg ikke har. Hav en god uge. Flak. Mød værdighed, som du gjorde det. og du kommer, dem, og styrket min arabiske identitet og deres tilhørsforhold til palæstina fra havet til floden.
At sætte op palæstina er frøbedet godt jeg bun fordi eksempel: khalil al-sakakini, ibrahim og fadwa tuqan, abdul rahim mahmoud, baraoder bseiso mahmoud darwish, samih qasim, harun hashim rasheed, yusuf al-khatib, rashid hussain, kamal nasser, ahmed D euforisk, villig og tamim al-barghouti, khaled abu khalid, haider mahmoud, mister verden palads, adnan hammad (abo faisal), noah ibrahim?
Engang bebrejde en agent, og louis er han gik, og den sidste kom op, og er vokset ud af palæstina var dårlige, så vil du blive hos dig, og at ghassan kanafani, mor mere, saliba b gøre al-jawzi, tawfiq ziad , emile djævle, rashad abo shaower, emile habibi, jabra ibrahim jabra, ibrahim nasrallah, magiske kalifa, mohamed beroliget ham, walid sværd, sana shallan, skyrækker-parfume dækket.
Og i livmoderen. Nyheden om dig, og du vokser op, og så får du til toppen, og hvor han opholder sig, og forpligtelser, herunder: naji al-ali, ismail shammout og forlig abdel-al, komplet med den eyeliner, abraham får, analfabetisme joha, mustafa al – halladj, osama og pilgrimme. Kærlige orkester, orkester elskere, mohammed assaf, fuld præmie andy, abu express, halim og ghassan en forseglet, halim og magda. Tyrkiet, mustafa abu ali, sharif.
Og dens forbliver høj: fayez og joseph goldsmith, mohamed rabies, ibrahim abu-lughod, halim,, agag agter at stige, industrikammer og karmi, ihsan abbas, mahmoud tan., ali og adnan munir am, hisham sharabi, edward. Tillykke, retfærdig og gavmild zaiter, a.r.e.f. (al-a.r.e.f. (izzat darwazeh, som ahmed khalifa, min tålmodighed, grace, walid khalidi, habib kahwaji, rashid khalidi, salman abu seks, naji allouch, munir shafiq, abdul latif barghouti, abdul sattar kassem Min skæbne, tukan, far falder dialog, soraya, heldigvis, abdul latif akl, raji zion, khalil beidas, fathi synkning, ibrahim bakr, bilal hassan, abdelhafid kriger, hussein abu myrer, johannes qasim, juma hammad, ahmad – hawrani, adnan Badran.
Sherif, pitten spekulanterne spil, de er forlovet. Dig og hvad du ser.
Arabiske palæstina var den frugtbare livmoder. Som for hende ikke farer vild og ikke vil afvige. Hvis du holder noget fra det, hvis du vil sætte dit navn og en god hukommelse, og palæstina er overladt til dig fordel. Og der er sket for at være en mod alzheimers, og det vælter ned for meget velsignet og han er ikke en lille retarderet.
Pas på pas på den vrede af lamper sin fortid, nutid og fremtid. Flammerne af kærlighed… dig, og de er begge interesserede, glem ikke og heller ikke tilgive.
Jordan-16/9/2016
To bemærkelsesværdige er fortsat var uundværlige for at få styr på tekst:
For det første: lqạmạt og beskyldninger, der gav dem, og stadig, palæstina af menneskeheden på tværs af deres arabiske, større og mere og mere omfattende, hvem du var deres tekst som dem. Teksten er ikke bevist udelukkende skatte af palæstina lqạmạt og beskyldninger.
For det andet: kom den rækkefølge af navnene på tilfældig måde, uden nogen indikation. Stå alene i god tro, undskyld den manglende hukommelse og omhu.

مقالات ذات صلة

إغلاق